Home Forums Hulpmiddelen Kaleido gebruikerservaring Reageer op: Kaleido gebruikerservaring

@ingeolivier
Sinds ik zaterdag besloot om er toch maar vast insuline in te doen i.p.v. zout water en de basaal op 0 heb gezet (omdat ik nog op langwerkende zit) zijn mijn suikers niet meer uit de groene zone gekomen, mijn FSL geeft gewoon 100% aan!! Dat maakt me toch best trots.

Wat betreft de chaos, ik denk dat ik jou tegenpool ben, ik ben heel georganiseerd en plan zowat alles. Wel herken ik toch een deel van je verhaal omdat het mij ook wel eens overkomen is dat ik gewoonweg vergat te spuiten, vooral de langwerkende insuline is daar een tijd berucht om geweest. Als je alles al zo lang doet dan wordt het routine en routine is dodelijk.

Mijn eerste tip die ik tijdens de training gaf m.b.t. de handset was om er een koord oogje in te maken, daar leent de handset zich echt voor. Zo kunnen mensen zoals jij, maar ook zoals ik, als ik eens geen zakken of zo bij me draag, de handset aan key cord hangen. Als je hem dan nog kwijtraakt dan ben je echt hopeloos ;-)

De tip was vaker gehoord en als ik de feedback moet geloven dan wordt daar aan gewerkt.

Ik los het anders op: ik draag mijn iPhone in een Wallet case, ik heb dat toestel nou eenmaal graag vast zoals hij ooit ontworpen is, dus zonder plastic fantastic eromheen, en ik heb bij Ali een case gevonden die ruimte biedt aan mijn pasjes, mijn iPhone en mijn Kaleido handset.
Zoals ik waarschijnlijk niet uit hoef te leggen zit ik zowat vast aan mijn mobiel dus hoef ik ook niet bang te zijn dat ik mijn handset ooit vergeet.