Home Forums Behandelaren FreeStyle Libre ervaringen Reageer op: FreeStyle Libre ervaringen

Aan allen,
Ik ben nu bijna 6 jaar gebruiker van de FSL en voor (bijna) 100% tevreden. Natuurlijk, er blijven altijd verbeterpunten maar die zijn er altijd wel te vinden, ook op ander gebied. Toen ik ruim 71 jaar geleden als kind van 1 jaar uit het ziekenhuis kwam kregen mijn ouders de volgende boodschap mee van de arts (toen ook nog de directeur van het ziekenhuis!!!): “Als hij ‘niet goed’ is dan geef hem maar een suikerklontje”. Te meten viel er: Niets!
Daar is in de loop van ruim 70 jaar enorm veel in verbeterd en de FSL is er één van. Als ik scan dan wordt de waarde weergegeven (die dan mogelijk iets achter loopt) maar wat ik zeker net zo belangrijk vind is: Wat doet de pijl. En op grond daarvan neem ik maatregelen of niet.
Verder denk ik dat toen Abbott dacht: Wij gaan een FSL uitvinden en het moment dat deze op de (Nederlandse) markt kwam er wel een paar ‘dagen’ tussen hebben gezeten. Intussen mag men naar mijn mening er vanuit gaan dat de FSL goed werkt en komen de volgende stappen: Het verder ontwikkelen van communicatie en wat verder te bedenken valt. En dat kost ook tijd voordat het (zeker voor Nederlandse begrippen ( :-( ) betrouwbaar is.
Kortom: Ik ben buitengewoon tevreden!!
Eddy Meijerink