Home Forums Hulpmiddelen miao miao vraagje Reageer op: miao miao vraagje

  • Jasper

Hoi M@rtin,

Ik gebruik de miaomiao2 nu een maand of 4 geloof ik.
Je kan nog gewoon scannen met je orginele reader en libre app.
Dat doe je gewoon door die miaomiao heen.

De alarmen moet je zelf instellen in een app, dat kan op zelf gekozen waarden (niet op een half uur want de libre sensor kan nog niet in de toekomst kijken) Ik heb bijvoorbeeld ingesteld dat mijn telefoon trilt bij een waarde van 8 of 4.2 en gaat piepen bij 10 en 4.
De app die ik op mijn android telefoon (nokia 6.1) gebruik is xdrip+ (linkje) en voor een apple is Spike geloof ik de app die je wil hebben (maar die heb ik nooit geprobeerd)

Het systeem werkt inderdaad “een beetje probleemloos” Het wil wel eens gebeuren dat de waarde wat afwijkt met de libre app.
Ik gebruik de waarden van libre dan om xdrip te ijken.
Ook is het opladen van de miaomiao niet altijd handig aangezien hij bij mij eigenlijk altijd op mijn arm vast zit geplakt.
Ik sluit de magnetische laadkabel aan terwijl ik ga slapen, maar als je draait in je slaap schiet ie los. (het laden duurt een uurtje ongeveer en dan doet mijn miaomiao het 10 dagen)
Ik heb zelf toen ik de miaomiao bestelde extra bevestigingsstickers bij besteld en had eigenlijk ook een extra laadkabel moeten bestellen want die is niet heel erg robuust.

Kort om het werkt wel als je er zelf wat moeite in stopt, ik ben er erg blij mee, maar het heeft wel de befaamde chineese kwaliteit ;-)