Home Forums Nieuw met diabetes Spullen altijd mee? Reageer op: Spullen altijd mee?

  • Ben42

Altijd Dextro mee.
Altijd mijn bloedglucosemeter (nu Libre) mee.

Het is wel eens voorgekomen dat ik per ongeluk mijn bloedglucosemeter (of nu Libre) niet meenam, b.v. de laatste keer omdat ik de Libre aan de oplader had gelegd. Ik voel me daarbij ongemakkelijk.

Nu pomp, dus ook altijd mee, behalve douchen en sporten altijd op mijn lijf.

In de tijd van spuiten had ik een heuptasje met daarin de bloedglucosemeter, dextro en de injectiebenodigheden. Dus toen ook altijd ‘alles’ bij me.

Nu heb ik b.v. naar het werk naast de spullen die ik altijd bij me heb ook een volledige infuusset en insuline en batterij bij me. En naast mijn Libre (op mijn lijf) in mijn tas ook nog een bloedglucose meter en strips en lancetten etc. En overal dextro.
In de koelkast op mijn werk had ik ook nog wat reserve spullen. (Helaas is die koelkast onbetrouwbaar, dus dat doe ik maar niet meer).

Vergeet ik wel een wat ? Ja ik heb een lange lijst van spullen die ik wel eens vergeten ben, zoals (voldoende strips, voldoende opgeladen batterij/batterijen, voldoende doekjes, voldoende lancetten, voldoende insuline, voldoende infuussets, mijn bril, mijn libre (aan de oplader), het doosje om de pomp in te stoppen bij het sporten, mijn handdoek, mijn sportsokken).

Ja alles bij elkaar best wel veel waar je altijd aan moet denken. Meestal gaat het goed, maar niet altijd. Het is zoveel bij elkaar dat er af en toe wat vergeten wordt.

Ben