Home Forums Hulpmiddelen FSL een absolute verschrikking? Reageer op: FSL een absolute verschrikking?

Als jij de ervaringen van jouw collega zwaarder wilt laten wegen dan de inmiddels (wereldwijd) miljoenen gebruikers die voor overgrote deel tevreden zijn, dan is dat helemaal jouw keuze. En ja, momenteel is er dan een alternatief voor je, mocht je niet zelf willen betalen voor een ander systeem: prikken.

De keuze is geheel aan jou. En neem van mij aan: over alle producten en diensten in de wereld zijn er wel klachten te vinden. Juist op internet forums e.d., want daar worden vooral de slechte ervaringen gedeeld. Jouw collega is geen referentiepunt voor alle gebruikers en ook niet voor jouw persoonlijk. Jouw ervaring kan totaal anders zijn. Mischien (veel) beter of misscien wel (veel) slechter.

Overigens wat betreft jouw collega: Dunne huid lijkt mij niet de oorzaak. Zal meer in de richting zitten van, verkeerde plaatsing, huidirritatie, overmatige transpiratie of andere dergelijke mogelijke redenen. En losse sensor kan weer tot gevolg hebben dat de metingen minder accuraat zijn… etc etc etc.