Home Forums Behandelaren libreview inloggen Reageer op: libreview inloggen

  • Ben42

Het gaat er niet om of de diabetesverpleegkundige wil meekijken, het gaat erom of jij wilt dat de diabetesverpleegkundige meekijkt. Als de dat wilt, kun je een afzonderlijk account gebruiken voor de gegevens. Of minimaal een je huidige account, met een wachtwoord dat je speciaal hebt aangepast voor de diabetesverpleegkundige.

Bij mijn online gegevens (in het verleden) had ik een wachtwoord ter beschikking gesteld aan de diabetesverpleegkundige, waarmee ze bij mijn gegevens kon. Natuurlijk had ik daarvoor een afzonderlijk wachtwoord. Zou ik niet meer willen dat ze bij die gegevens zou kunnen dan was het voldoende het wachtwoord te veranderen, waarna de gegevens niet meer toegankelijk zouden zijn.

Wil je liever niet dat de verpleegkundige meekijkt dan zou ik dat meedelen. Technisch zijn er geen bezwaren dat een diabetesverpleegkundige meekijkt, wel is het zo dat als je echt paranoia bent en je de diabetesverpleegkundige niet vertrouwd, dat je dan de gegevens en het account voor jezelf moet houden. Het account zou als je het wachtwoord geeft gekaapt kunnen worden.

Vriendelijke groet,
Ben